Forum Klanu Managerzone
Gość
Siema, szukając nowych managerów do naszego klanu (AlleOSoHozi) zobaczyłem, że wycofaliście z rozgrywek swoją druga sekcję (i chyba zostaliście z jedną), strzelam, że powodem tego jest brak managerów.
I szybko wpadłem na pomysł fuzji - i tu pytanie, czy chcielibyście się przenieść do rodziny AlleOSoHozi, tylko jest jedno "ale" - stawiamy na aktywność i to jest taka podstawa w tworzeniu naszego klanu
jeśli macie jakieś pytania co do AlleOSoHozi to możecie pisac tutaj (bo co raz tutaj zajrzę) albo do mojej KG.
Mam nadzieję, że przemyślicie taką propozycję ;-)
Pozdrawiam zusto_legionista.
Fuzje-masz na myśli że poprostu przeniesiemy sie do waszego klanu i bedziemy grać pod waszą nazwą czy masz jakiś inny pomysł na to jak tak to jaki i td.możemy podyskutować jak miało by to wyglądać?
Gość
dokładnie tak, fuzję na takich zasadach jak powiedziałeś, na zasadzie wchłonięcia was do naszego klanu, tj. pewnie otwarcie kolejnej sekcji, wymieszanie składów w zależności kto czym będzie dysponował i co ważne wspólnego integrowania się i rozwijania klanu, ale jak wspomniałem - aktywność jest priorytetem i jeśli lubicie popisać (czyt. spamować - w większości tematów) to nie będzie żadnych problemów A jakimi składami dysponujecie w klanie? A może zacznijmy od tego ilu was zostało
Ilu zostało? Teoretycznie 7. ALe na forum zbyt wielu się nie wypowiada.
Co z nazwą? Może by jakoś ją zmienić?
Gość
a ilu jest takich co się lubi wypowiadać? I niestety nazwa musi zostać taka jaka jest (Nazwa powstała z innej fuzji i każdemu się podoba więc każdy będzie za nią obstawał )... to znaczy kolejna sekcja dostanie jakąs podobną zmelanżowaną nazwę
Jeśli w ogóle nazbiera się aktywnych klanowiczów na kolejną sekcję
Gość
i co? Aktywni gracze NOF chcą przejść do AlleoSoHozi?
Gość
jasne ;-)
Gość
i jak tam?
Niestety.
Rada podjęła decyzję, że nie dołączymy do Twojego klanu.
Życzę powodzenia w przyszłych sezonach LK
Gość
ok, jak uważacie Również życzę powodzenia i zabawy z tej gry
Pozdro.